poster

Ноћна патрола

Nochnye strazhi (2016)

Režiser: Emilis Velyvis

Ocena: 4.3/10
Ocena korisnika: 8/10

SADRžAJ

Suvremena Moskva. 18-godišnji Pasha (Ivan Yankovskiy) spašava lijepu mladu djevojku iz ruku divljih i neobično snažnih napadača. On ubrzo otkriva podzemni svijet nadnaravnih bića koja žive među nama. Paše će se pridružiti drevnoj organizaciji koja ima za cilj zadržati kontrolu nad nadnaravnim bićima i ljudima kako bi se osigurao miran suživot između dvije “vrste”.

Slike

Ноћна патролаНоћна патролаНоћна патролаНоћна патролаНоћна патролаНоћна патролаНоћна патролаНоћна патрола

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Podzemni svijet (2003)

    image
    Prelepa ratnica-vampirica, zarobljena u sukobu između vampira i vukodlaka, zaljubljuje se u Majkla, normalnog tipa kojem su za petama vukodlaci.
  • Kineski zid (2016)

    image
    Krajem 15. veka, Vilijem i Tovar kreću na istok u potrazi za barutom. Nailaze na Veliki kineski zid koji su sagradili Kinezi. Vremenom saznaju da zid ne služi...
  • Ostavljeni (2014)

    image
    Mala grupa preživelih je preostala nakon što su milioni ljudi odjednom nestali, a svet je utonuo u haos i uništenje.
  • Van Helsing (2004)

    image
    Krajem 19. veka lovac na čudovišta i utvare dr Gabrijel van Helsing (Džekmen) poslat je u zemlje istočne Evrope da uništi zle sile poput grofa Drakule (Roksburg),...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.