Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 8.7/10
(124 glasova)

SADRžAJ

Napeti triler inspirisan istinitom, dosad nikad ispričanom pričom o ubistvu, seksu, korupciji i naravno pljački koja je sve to razotkrila.
Davne 1971. godine, razbojnici su prokopali tunel do trezora banke u jednoj londonskoj ulici i pokrali novac i nakit vredan nekoliko miliona funti.
Ništa od tog silnog plena nikada nije pronađeno i niko nije bio uhapšen. Pljačka je bila vest na naslovnicama novina samo nekoliko dana, a zatim je nestala iz javnosti - rezultat Vladine odluke o ućutkavanju novinara.
Priča uključuje ubistvo, korupciju i seksualni skandal koji vodi sve do Kraljevske porodice - priča u kojoj su, od svih upletenih, lopovi najneviniji.
Teri (Džejson Stetam), odlučio je da se otrgne od svoje sumnjive kriminalne prošlost i posveti porodici. On je vlasnik prodavnice automobila i iako je pošten život kojim sada živi težak, ipak je tako najsigurniji. Ali, tada je njegovu svakodnevicu uzdrmala poseta stare prijateljice - prelepe Martin - koja mu daje ponudu koja se ne odbija. Iako je Teri u prošlosti kršio zakon, uvek je izbegavao velike prevare, jer dobro zna da s njima dolaze i veliki problemi, i bio je potpuno u pravu. Upravo jedan takav posao priprema Martin i potreban joj je Teri i njegova stara ekipa kako bi ga izveli. Radi se o pljački banke, a Martin ima stopostotno siguran plan i sve potrebne informacije kako da izvedu taj posao. Terija privlači laka zarada i u ovoj pljački vidi svoj poslednji kriminalni čin, kojim će osigurati egzistenciju porodice. On prihvata ponudu i nakon mukotrpnog rada i planiranja, ekipa pljačkaša se našla u sefu banke. Na raspolaganju im stoji soba puna sefova, u kojima se nalazi nekoliko miliona funti, ali i još nešto što dovodi pljačkaše u veliku nevolju. U jednom od sefova nalazi se mnoštvo prljavih tajni, koje će naše junake uplesti u smrtonosnu mrežu policijske korupcije, najokorjelijeg londonskog kriminala i političkih skandala koji prete samom vrhu kraljevske porodice.

Slike

PljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačkaPljačka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nježnost (2009)

    image
    Uzbudljiva krimi priča o nasilju reditelja Džona Polsona, sa Raselom Krouom u glavnoj ulozi. Erik (Džon Foster) šarmantni srednjoškolac, nakon žestoke svađe sa...
  • Medalja časti (2015)

    image
    Dva detektiva za narkotike nađu se pod istragom nakon što dete bude ubijeno tokom nasilne zaplene droge.
  • Dokovi Njujorka (1949)

    image
    Jul Briner pleni sa platna u njegovoj prvoj glavnoj ulozi u kojoj tumači lik gangstera džentlmena Pola Vikola. Vikola vodi jaht klub kao paravan za operaciju...
  • Nedelja na selu (1974)

    image
    Tri razbojnika bežeći kroz ruralne delove Amerike, nakon pljačke lokalne banke traže utočište u kući jednog farmera. On je spreman za njihov dolazak i drži ih na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.