SADRžAJ

Film se vrti oko problema i dešavanja u Rusiji tokom 90-ih, oko kriminala, siromaštva, izgubljene mladosti i raspadnute porodice.
Nakon povratka iz prvog čečenskog rata, Danilo, sitni lopov i prevarant, vraća se kući i upada u tuču. Njegova majka, zabrinuta za sinovu budućnost, moli ga da ode u Sankt Peterburg, kod svog brata Viktora, koji je veoma uspešan, i majka veruje da će mu ovaj rado pomoći oko nalaženja posla.
Viktor jeste uspešan u svom poslu, ali je to daleko od onoga što njihova majka može da zamisli. On je plaćenik, na ulici poznat pod nadimkom Tatar, profesionalni ubica, koji radi za mafiju, ali razmišlja o tome da se osamostali.
Danilo ima poteškoća da pronađe brata, ali kada ga konačno nađe, ovaj ga vrlo srdačno ugosti. Pristaje i da mu pomogne, tako da zajedno 'zarađuju' od pljački i krađa.
Upadaju u niz nevolja, a Danilo na kraju mora da pobegne iz Sankt Peterburga.

Slike

BratBratBratBrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav na teži način (2001)

    image
    Kler (Šarlot Ajana), ambiciozni student Univerziteta Kolumbija upoznaje Džeka (Adrijan Brodi). Istovremeno neimpresionirana i zainteresovana njegovim imidžom...
  • Lilendova Amerika (2003)

    image
    Petnaestogodisnji Leland je ubio dečaka na igralistu i njegovo jedino objasnjenje je bilo "nije mogao vise da živi sa tugom u sebi". Obzirom da Lelandova porodica...
  • Terminus paradis (1998)

    image
    Priča o dvoje ljudi koji se zaljubljuju, ali ona je već obećana drugom, a on odlazi služiti vojsku.
  • Sitna riba (2005)

    image
    Trejsi Hart, bivša zavisnica u ranim tridesetim, pokušava da ostavi svoju mračnu prošlost iza sebe i da pokuša sebi da stvori uslove za svetliju budućnost. Trejsi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.