SADRžAJ

Patrik je u kasnim tridesetim godinama i moglo bi se reći da ima sve - posao, divan dom, prelepu ženu i dvoje dece, veliki automobil u garaži, bazen sa morskom vodom, prijatelje s kojima može da ga deli i kreditnu karticu koju hrabro koristi. Ali sve to je iluzija. U njegovoj sportskoj prodavnici zapravo niko ništa ne kupuje, deca ne žele da treniraju fudbal, ali on ih ipak tera na to, žena uopšte ne misli na njega, njegovi prijatelji razgovaraju samo o novcu, a on se nalazi na ivici bankrota. Uz takvo nezadovoljstvo, jedino što ga čini srećnim jeste internet pornić i maštanje o najboljoj prijateljici njegove žene - ali čak ni to ne može da uradi kako treba.

Slike

IluzijaIluzijaIluzijaIluzijaIluzijaIluzijaIluzijaIluzija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bani i bik (2009)

    image
    Stiven ima agorafobiju i ne napušta stan, u kom uredno slaže sve: od noktiju do urina. U dugim flešbekovima, videćemo putovanje na koje je otišao sa svojim...
  • Rat sestrinstava (2009)

    image
    "Pripadnice Delta sestrinstva su najposvećenije studentkinje i imaju najveće šanse da odmah dobiju najbolje plaćene poslove. U ovom sestrinstvu, sve je na...
  • Skoro prijatelji (2016)

    image
    Charlie is an unmotivated man in his mid 20s still living at home with his mother and stepfather who falls for a young woman who has a serious boyfriend.
  • Endërr për një karrige (1984)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.