poster

Lepo iznenađenje

Ma che bella sorpresa (2015)

komedija | Italija

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 6/10

SADRžAJ

Italijanska komedija Lepo iznenađenje premijerno je prikazana 11. marta 2015. Režirao ju je Alesandro Đenovesi, a glumi Klaudio Bisio, jedan od najpopularnijih komičara iz ove zemlje. U filmu, romantičnog profesora ostavlja ljubav njegovog života, ali profesor fizičkog, njegov bivši učenik, pokušava da mu pomogne da se izvuče, te ubeđuje svoje roditelje da se preseli u Napulj kako bi mu bio bliži.

Slike

Lepo iznenađenje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kakav deda takav unuk (1983)

    image
    Boba i Marija su zaposleni, imaju stan i sina i naizgled je sve u redu. Ali, dok su oni zauzeti svakodnevnim brigama, njihovog sina čuvaju dede i tu nastaju...
  • Šećerna vodica (1983)

    image
    Mlada devojka koju zbog izgleda zovu "Dečka" ne uspeva da ostvari svoj integritet i reši problem devojaštva. Svoje adolescentske traume, nevolje i ispade koje...
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Porodica skorojevića 2 (2016)

    image
    Najmlađi sin u porodici Tuše, Donald, kreće na studije u SAD. Ostatak porodice odluči da ga iznenadi posetom za njegov rođendan, ali ne ide sve kako su planirali.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.