SADRžAJ

Sofi Li već duže vreme pokušava da ostane trudna, ali to joj nikako ne polazi za rukom. Njen muž potiče iz pobožne korejske katoličke porodice i za njega je to velika sramota koja će ga čak u jednom trenutku naterati da pokuša da se ubije. Sofi odlučuje preuzeti stvar u svoje ruke, pronalazi ilegalnog emigranta bez dokumenata koji fizički liči na njenog muža i nudi mu 300 dolara po sesiji i 30.000 dolara ako uspe da ostane trudna, ali nakon nekoliko sesija počinju se pojavljivati emocije... Kakva je sudbina njihove veze? Kako će njen muž reagovati na to? Hoće li Sofi tako uspeti sačuvati muža i brak?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Outsider (2018)

    image
    Cristian works at one of the Milan agencies as a graphic designer. One day he decides to give up this job to seek his own way and answer the questions that bother...
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Raspevano srce (2022)

    image
    Vlasnica organske čajdžinice Boni Hajstrit ne želi da ima nikakve veze s muzikom, ali kad pomogne muzičkoj senzaciji Rajderu Džejmisonu da napiše tekstove za...
  • In Every Season (1980)

    image
    The movie depicts a love story in a students campus where the feelings, love, and humor are interlaced with each-other.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.