poster

Stanje stvari

Der Stand der Dinge (1982)

drama | Zapadna Njemačka, Portugal, Francuska, Španjolska, Nizozemska, Ujedinjeno kraljevstvo, SAD
Režiser: Wim Wenders

Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 8/10
(3 glasova)

SADRžAJ

Članovi jedne filmske ekipe zaglavljeni su u jednom hotelu na periferiji Lisabona, jer je producent ukinuo sva sredstva koja su im potrebna za nastavak snimanja filma.
Kako dani prolaze, postaju melanholični, zbližavaju se kao prava porodica, vole se i svađaju. Reditelj Fridrih kreće za Holivud kako bi pronašao producenta. Tamo saznaje da je snimanje finansirala mafija, koja nije zadovoljna snimljenim materijalom.
Iz tog razloga dala je nalog za ubistvo producenta, koji se nalazi u bekstvu. Režiser se vraća u Lisabon, kako bi ostalim članovima filmske ekipe objasnio stanje stvari.

Slike

Stanje stvariStanje stvariStanje stvari

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Podmetnuto ubistvo (1994)

    image
    Nakon smrti supruge, bivši policajac Jonathan Stone seli se u predgrađe Seattlea kako bi započeo sa novim životom. U predgrađu ga nepravedno optuže za ubistvo...
  • Pranvera s'erdhi vetem (1988)

    image
  • Poslednja avantura (1984)

    image
    Mladi novinar po svaku cenu pokušava da dobije intervju - istinitu životnu priču od poznatog glumca koji se povukao iz aktivnog života. Ali za njega ništa više...
  • The End of a Blood Feud (1983)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.