SADRžAJ

'Rad i Slava: Sukob u Kući označava završetak ove epske trilogije, istraživanja mračnih tajni američke istorije. U zemlji utemeljenoj na religijskim slobodama, prvi Mormoni bili su premlaćivani, odvođeni iz svojih domova, zatvarani, pa čak i ubijani zbog svoje vere. Zastrašujuće verodostojan, kako u priči, tako i u produkciji, film živopisno prikazuje doba rpedrasuda, netolerancije i religijskog progona u zemlji slobodnih .

Slike

Berkli

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vreme bez rata (1969)

    image
    Fidan je mladi čovek koji živi u gradu. Njegov otac Dičo, seljak i bivši borac, zastupao je ideju o kolektivizaciji, pri čemu je došao u sukob sa seljacima, ali i...
  • Najbolje godine (2020)

    image
    Priča o Italiji, od osamdesetih godina do danas, ispričana kroz živote četiri prijatelja, kroz 40 godina njihovih ljubavi, traganja, uspjeha i neuspjeha.
  • Patrijarh (2016)

    image
    Šezdesete, istočna obala Novog Zelanda. Dve maorske porodice koje se bave šišanjem ovaca – porodice Mahana i Poatas – zakleti su neprijatelji i poslovni...
  • Ledena dolina (2018)

    image
    Bivši krijumčar ljudi pronalazi mrtvo telo svog nećaka i udaljenoj snežnoj dolini. Odmah po započinjanju policijske istrage, on postaje glavni osumnjičeni.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.