poster

Noć pokera

Poker Night (2014)

Režiser: Greg Francis
CineStar Fantasy | danas | 02:10

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img
Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 6.3/10
(3 glasova)

SADRžAJ

Kad u Indijani, u gradu Vorsav, postanete detektiv, idete na noć pokera gde igrate protiv nekih od najboljih pandura. Tamo vam pričaju priče kako provode dane na poslu - pričaju o svojim uspesima i neuspesima. Kad novi detektiv Sten Džeter ode s partije, ščepa ga opaki psihopata i zatvori ga u podrum. Koristeći priče koje je čuo na noći pokera, mora da nadmudri tog psihopatu i tako spasi i sebe i mladu devojku koja je zatočena u podrumu s njim. Kako će se spasiti i hoće li uspeti… pitaćete se do samog kraja.

Slike

Noć pokeraNoć pokeraNoć pokeraNoć pokeraNoć pokeraNoć pokeraNoć pokera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gavran (2012)

    image
    Izmišljena priča o poslednjim danima Edgara Alana Poa, u kojoj je pisac u poteri za serijskim ubicom, čija ubistva neodoljivo podsećaju na ona u njegovim pričama.
  • M (1931)

    image
    Na ulicama se deca bezbrižno igraju. Jedna devojčica upozna stranca koji joj pokloni balon. Nedugo kasnije njena majka je traži, ali je ne može naći. Jedino se...
  • Neprijatelj u kući (2001)

    image
    Suzan Morison se udaje za bogatog industrijalca Rika Barnsa. Njen sin, Deni, nije srećan zbog toga, pa jedne noći krade Rikov auto i odlazi do kuće svog oca Frenka.
  • Suši devojka (2012)

    image
    Grupa prevaranata se sastaje šest godina posle propale pljačke dijamanata da bi se častili obilnim obrokom serviranim na nagom telu prelepe mlade žene. Naravno,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.