SADRžAJ

Posle muževljeve pogibije u saobraćajnoj nesreći Molly (V. Shaw) ne uspeva ponovo uspostaviti potpuni dodir sa stvarnošću. Užasnuta onim što se dogodilo čoveku kojeg je iskreno volela, odbija sesti u automobil i uporno pešači na posao i s posla. Za jedne od takvih prisilnih šetnji, lepa i još uvek mlada udovica susreće blago hendikepiranog Denisa (T. Blake Nelson), čija je neiskvarenost i iskrenost privlače. Međutim, tu je i mladićev vulgarni i nasilni ujak (T. Dale) koji je ponovo vraća u okrutnu stvarnost.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vreme bez rata (1969)

    image
    Fidan je mladi čovek koji živi u gradu. Njegov otac Dičo, seljak i bivši borac, zastupao je ideju o kolektivizaciji, pri čemu je došao u sukob sa seljacima, ali i...
  • Večernje sunce (2009)

    image
    Zemljoradnik Tenesi vraća se u svoje rodno mesto i suočava se sa porodičnom izdajom, ali i sa dugogodišnjim neprijateljem, kao i gubitkom porodične farme. I...
  • Najbolje godine (2020)

    image
    Priča o Italiji, od osamdesetih godina do danas, ispričana kroz živote četiri prijatelja, kroz 40 godina njihovih ljubavi, traganja, uspjeha i neuspjeha.
  • Përse bie kjo daulle (1969)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.