SADRžAJ

Bob Terry je zaljubljen u Lois Borden, ćerku svog poslodavca, Johna Bordena. Kada nestanu obveznice iz kancelarije, Bob je optužen i zbog Bordenove obaveze prema svojim deoničarima, Bob je uhapšen i u zatvoru je. Nekoliko godina kasnije, pravi lopov je uhapšen i Bob je pušten. Sada započinje svoj plan osvete protiv Bordena uz pomoć svog zatvorskog druga Toda i gangstera Džona. Uskoro, neke obveznice ponovo nestaju i Borden preuzima odgovornost, pa će uskoro biti osuđen na zatvorsku kaznu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Terminus paradis (1998)

    image
    Priča o dvoje ljudi koji se zaljubljuju, ali ona je već obećana drugom, a on odlazi služiti vojsku.
  • Ostani uz mene (2013)

    image
    Priča o odmetniku Bobu Muldoonu (Casey Affleck) koji beži iz zatvora i po celom Teksasu traži svoju suprugu Ruth (Rooney Mara) i ćerku koju nikad nije upoznao...
  • Baster (1988)

    image
    Zasnovan na priči o Ronaldu Christopheru "Busteru" Edwardsu (Phil Collins), jednom od lopova koji su učestvovali u "Velikoj pljački voza" iz 1963. godine.
  • Oko javnosti (1992)

    image
    Radnja se događa u New Yorku, 1942. gde Leon Bernstein zvan The Great Bernzini (J. Pesci) radi kao slobodni fotograf za čije se fotografije sa mesta zločina...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.