Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(16 glasova)

SADRžAJ

Film Bruklin Džona Kraulija je duboko dirljiva priča o Eilisi Lejsi, mladoj irskoj imigrantkinji, koja pronalazi svoj put kroz Bruklin tokom pedesetih godina 20. veka. Privučena obećanjima Amerike, Ejlis napušta Irsku i udobnost majčinog doma i upućuje se ka obalama Njujorka. Prvi okovi nostalgije brzo nestaju kada sveža romansa baci na nju opojne čari ljubavi. Uskoro, međutim, njenu poletnost prekida njena prošlost i Ejlis mora da izabere između dve ljubavi, dve zemlje i života koji nude.
Bruklin je nominovan za tri Oskara i to u najvažnijim kategorijama - najbolji film, najbolja glavna glumica i adaptiran scenario.

Slike

BruklinBruklinBruklinBruklinBruklinBruklinBruklinBruklinBruklinBruklinBruklinBruklinBruklin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pedeset nijansi mračniji (2017)

    image
    Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih...
  • Apasionata (1983)

    image
  • Endless Words (1986)

    image
  • Ljubavne note (2007)

    image
    Kad popularna zvezda country muzike - Jaime Derringer - slaže se na intervju Nori Flannery koja je kritičar stručnjak u oblasti ozbiljne muzike, ne nada se da...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.