poster

Drug Ferlin

Drug Ferlin (2012)

Režiser: Elvis Lenić

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena korisnika: 7.5/10
(4 glasova)

SADRžAJ

Portret nesvakidašnjeg vodnjanskog umirovljenika Antona Ferlina kojeg kamera prati u njegovoj vrlo aktivnoj svakodnevnici ističući njegove generacijske, zavičajne i osobne posebnosti te povezanost s mnogim aktualnim društvenim problemima i pitanjima - antifašizam, radništvo i kapitalizam, lokalni identiteti, obitelj i ideali, religija, čovječnost i otuđenost.
Film je to o sadašnjosti koja ne žali za prošlošću, o starosti ispunjenoj aktivnom svakodnevicom te o ljudskosti suprotstavljenoj divljem kapitalizmu.

Glumci
Scenarista:
TRAJANJE: 43 min

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Farenhajt 11/9 (2018)

    image
    Dokumentarni film Majkla Mura „Farenhajt 11/9“ provokativan je i komičan pogled na vreme u kojem Amerikanci žive, a naziv filma odnosi se na dan proglašenja...
  • America in Rome (1998)

    image
  • Ekspedicija Mars (2016)

    image
    Emisija oživljava jednu od najvećih saga Svemirskog doba, epsku borbu da se dva rovera bezbedno pošalju na Mars, kao i njihove neverovatne ekspedicije.
  • Algen: Ein unbekannter Rohstoff (2020)

    image
    Algae - they pollute our beaches and contaminate our waters. But what if they were also the super substance of the future? What if they could replace oil and...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.