SADRžAJ

Džad Apatou („Deveruše, „Kul momci) režirao je „Haos u najavi, urnebesnu komediju scenaristkinje Ejmi Šumer, koja takođe glumi ženu koja živi svoj život bez pravdanja drugima. Probisvet od njenog oca (Kolin Kvin) od ranih nogu joj je utuvio u glavu da monogamija nije stvarna. Ejmi sad piše za novine i vodi se tim životnim motom, uživajući u svom svetu oslobođenom od sputavajućeg, dosadnog romantičnog vezivanja, ali u stvarnosti, zapravo je upala u kolotečinu koja joj ne prija. Kad počne da se zaljubljuje u osobu o kojoj piše novi članak - šarmantnog i uspešnog sportskog doktora Arona Konersa (Bil Hejder) - Ejmi se pita da li su i ostali odrasli, uključujući čoveka kome se ona izgleda zaista sviđa, možda na tragu nečemu.

Slike

Haos u najaviHaos u najaviHaos u najaviHaos u najaviHaos u najaviHaos u najaviHaos u najaviHaos u najaviHaos u najavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Best egzotik Merigold hotel (2011)

    image
    Grupa britanskih penzionera odlučuje da se preseli u jeftiniju Indiju. Po dolasku u hotel Merigold, penzioneri shvataju da su glasine o obnovi hotela itekako...
  • Baster (1988)

    image
    Zasnovan na priči o Ronaldu Christopheru "Busteru" Edwardsu (Phil Collins), jednom od lopova koji su učestvovali u "Velikoj pljački voza" iz 1963. godine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.