Ocena: 4.6/10
Ocena korisnika: 9.6/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Premiere. A successful businesswoman has a charmed life - a good career and a happy marriage - until one day things start to unravel. As she starts misplacing things, loses track of time and even fails to recognises her husband, it seems she has inherited the dementia that killed her mother - but it turns out something more sinister is at play, leaving her desperate to prove her sanity. Thriller, starring Alicia Leigh Willis, Rick Ravanello and Melissa Marty.

Slike

Dangerous Company

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Noćna vožnja (2015)

    image
    Kada se dva prijatelja posle nekoliko godina ponovo sastanu u Parizu, sve će krenuti naopako... Oni nesmotreno odlučuju da prave nered i zakače se sa pogrešnim...
  • Smrtonosna brzina (2008)

    image
    Deset putnika u autobusa biva zarobljeno u starpom otpadnom dvorištu nakon što su ih motociklisti isterali sa puta. Da bi preživeli, moraju improvizovati oružje i...
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • The Silent Duel (1967)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.