SADRžAJ

Rouzi O’Donel izlazi na scenu da podeli sa publikom urnebesne priče o svom životu. Odnedavno preudata majka petoro dece, između ostalog, govori o duboko ličnom iskustvu infarkta koji je preživela pre više od dve godine.
Komičarka/glumica/TV ličnost, Rouzi O’Donel, vraća se na HBO sa potpuno novim stend-ap specijalom, baveći se komičnim dogodovštinama svoje prodice i osvrćući se na infarkt koji je preživela 2012. godine, u nameri da edukuje žene koju su u opasnosti od srčane bolesti. Tokom ovog jednosatnog specijala, snimanog u klubu “Leviti lajv”, Rouzi O’Donel pruža publici urnebesnu komediju i svima šalje veoma važnu poruku od srca, ali bukvalno.

Glumci
Scenarista:
TRAJANJE: 59 min

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nasmejano lice (2007)

    image
    Nakon što mlada glumica nesvesno pojede kolačiće od marihuane svoje cimerke, njen dan pratiće niz nesreća.
  • Kad ćemo jesti? (2005)

    image
    Porodična proslava Pashe pretvara se u potpuno ludilo, kada glava porodice slučajno proguta tabletu ekstazija.
  • Roštilj (2014)

    image
    Čovek koji je čitavog života pazio na svoju težinu, zdravlje i temperament za svoj 50. rođendan doživi srčani udar. Iako je radio sve što su mu rekli da radi,...
  • Magični dodir (1975)

    image
    On (R. Moore) prodaje oružje, a ona (S. York) je novinarka i feministkinja. Sreću se na NATO-vim vojnim ježbama, sa suprotnim stajalištima, svakako...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.