poster

Vidimo se u čitulji

Vidimo se u čitulji (1995)

Režiser: Janko Baljak

Ocena: 7.9/10
Ocena korisnika: 5/10
(3 glasova)

SADRžAJ

Film priča o takozvanim „momcima sa vrelog asfalta“ - prestupnicima koji otvoreno pričaju o svom životu, predstavljajući sebe kao verziju modernog Robina Huda.
Film govori o mladim ljudima, koji se u ratom pogođenoj zemlji, povode za lakim sticanjem novca koji im može pružiti raskoš i zadovoljstvo, nasuprot siromaštva, neizvesnosti i straha. Sve to im nudi članstvo u nekoj od bandi.
Film gledaocima pruža direktan uvid u balkansko podzemlje, jer sami kriminalci pričaju o kriminalu u Srbiji, ocenjujući njegove pozitivne i negativne strane. Poslednje scene filma prikazuju sahrane trojice intervjuisanih koji su ubijeni tokom snimanja filma.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Velo Mysterium (2013)

    image
    Jörn Staeger, nemački snimatelj, režiser i pisac, napravio je kratki eksperimentalni film koji je omaž simbiotskom odnosu između čoveka i bicikla. Velo Mystery je...
  • Telesma (2014)

    image
    TELESMA aka Samo bogati muškarci dobijaju devojke sa velikim grudima je film koji otkriva na ekranu intimnu i široku raznovrsnost starog sveta iz najudaljenijih...
  • Furtuna (1959)

    image
    Story depicting the national liberation struggle of the Albanian people against the Italian and German invaders during World War II.
  • Najčuveniji tigar na svetu (2017)

    image
    Poznata kao Kraljica Rantambore, Mačli je najčuvenija tigrica na svetu. Legendarna tigrica je neustrašiv ratnik čuven po svojim odvažnim poduhvatima. Takođe je i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.