SADRžAJ

Tinejdžerka jahačica čiji je otac poslat u zatvor shvata pravo značenje porodice nakon što su je poslali da živi na stričevom ranču, gde prihvata izazov treniranja energičnog ždrebeta i nalazi neočekivanu romansu.
Svet razmažene 18-godišnje Deni Filding okrenut je naglavačke kad joj je otac uhapšen zbog utaje i prevare pa ona mora da napusti svoj skupoceni gradski život i preseli se na selo kod strica Sema. Dok Deni i njen stric pokušavaju da se zbliže, ona dobija ždrebe siroče koje treba da othrani i dresira. Deni posvećuje svu svoju ljubav toj mladoj ždrebici, nazivajući je Oluja i poklanjajući joj svu pažnju koju ona nije imala u svom nesređenom životu. Deni ubrzo shvata da je iskrena briga o drugima zapravo odgovor na većinu najvećih životnih problema. Kad je najpotrebnija stricu i svojim prijateljima, Deni i Oluja se udružuju kako bi spasle situaciju i Deni shvata pravo značenje reči porodica.

Slike

Oluja u srcuOluja u srcuOluja u srcuOluja u srcuOluja u srcuOluja u srcuOluja u srcuOluja u srcuOluja u srcu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nežni Ben 2 Crno zlato (2003)

    image
    Budući da su njegovi roditelji proglašeni nestalima u džungli, dečak Mark (R. McClendon) još uvek se nalazi kod svog ujaka Jacka (D. Cain), rendžera zaljubljenog...
  • Nxënësit e klasës sime (1984)

    image
    The life of high school friends and the struggle they handle during their time as teenagers.
  • Zemrat që nuk plaken (1977)

    image
  • Rruga e lirisë (1983)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.