SADRžAJ

Ova četvorodelna drama istražuje štetan uticaj nasilja na savremenu Kinu, viđen očima nezadovoljnog rudara, radnika migranta, recepcionerke koju je napao imućni klijent i iznerviranog fabričkog radnika.
Četiri šokantne (i istinite) priče koje su naterale najbrže rastuću svetsku ekonomiju da se dobro zamisli, inspirisale su „Dodir greha“. Ovaj smeo, poetski i grandiozni film usredsređuje se na četiri lika, od kojih svaki živi u drugoj provinciji i pribegava nasilju. Ljutiti rudar, besan zbog opšte korupcije u selu, odlučuje da uzme pravdu u svoje ruke. Usamljeni radnik migrant u novogodišnjoj noći otkriva beskrajne mogućnosti koje vatreno oružje nudi. Lepa recepcionerka u sauni shvatila je da je kap prelila čašu kad ju je napao bogati klijent. Tu je i mladi fabrički radnik koji menja obeshrabrujuće poslove i suočava se sa sve većim poniženjima.

Slike

Dodir grehaDodir grehaDodir grehaDodir grehaDodir grehaDodir grehaDodir grehaDodir grehaDodir grehaDodir greha

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fijet që priten (1976)

    image
  • Shpërthimi (1974)

    image
  • Horizonte të hapura (1968)

    image
  • Tajfun smrti (2002)

    image
    U potrazi za 10 miliona dolara u igri potrage za blagom učestvuju policajac i čuvari kovčega sa novcem. Na napuštenom ostrvu, kome preti i uragan saznaćemo ko će...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.