poster

As Asova

L'as des as (1982)

akcija, komedija, sportski, avanturistički | Francuska, Zapadna Njemačka
Režiser: Gérard Oury
Pink World Cinema | 26.4.24. | 15:01

Ocena: 6.6/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(6 glasova)

SADRžAJ

L'as des as (As nad asovima; ili The Super Ace u Engleskoj) je komični ratni film, čija radnja se odigrava za vreme Trećeg Rajha, na Olimpijskim igrama u Berlinu 1936-e. Na putu za Olimpijske igre, francuski bokser se sprijateljuje sa lokalnim Jevrejom, i odlučuje da ga spasi od nacista. As nad asovima je film prepun akcije, uključujući i spektakularnu borbu gde se mogu videti autentične replike aviona iz Prvog svetskog rata. Film je doživeo veliki uspeh, a samo u Parizu ga je videlo zapanjujućih pola miliona gledaoca, i to u prvoj nedelji prikazivanja.

Slike

As AsovaAs AsovaAs AsovaAs AsovaAs AsovaAs AsovaAs AsovaAs AsovaAs AsovaAs AsovaAs Asova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mamurni kumovi 2 (2017)

    image
    U drugom delu svetske hit komedije, David, Tom i Graham moraju prevesti Lukovo telo nazad u London nakon što tokom prisilnog sletanja aviona završe usred...
  • Crkvena košarka (2006)

    image
    Poslednja je sezona crkvene košarke, pa sveštenik Linderman traži od Denisa Baksteda da povede tim Mad Lejka u osvajanje šampionata.
  • Kraljevi musketari pretposlednja misija (2018)

    image
    Musketari D'Artanjan, Portos, Aramis i Atos, prikazani u samoironičnom stilu, upuštaju se u niz avantura kako bi spasili kralja Luja XIV.
  • 1Up (2022)

    image
    Ova neobično zabavna komedija prati V (Paris Berelk), takmičarku čije impresivne veštine joj donose stipendiju za fakultet i mesto u eSport timu kojim dominiraju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.