SADRžAJ

Bilo da je pisao, punio novinske stupce ili izvodio stend-ap komediju, Lui C.K. nikad nije bio stidljiv po pitanju svog mišljenja. Vraća se svojim počecima stend-ap komedije, koja pokriva svakidašnje teme drage njegovom srcu.
Televizijska zvezda i komičar Lui C.K. se vraća na HBO u jednosatnoj stend-ap komediji koja ne poznaje granice i samo je za odrasle! Pred publikom u pozorištu „Henri Fonda“ u Los Anđelesu, Lui uzima na zub debele i mršave ljude, trošenje novca, nalepnice na automobilima, Kalifornijce, strance i prijatelje, seks i brak, laganje supružnika, nestanak privatnosti i novi omiljeni hobi očeva.

Glumci
Scenarista:
TRAJANJE: 56 min

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Koga sledećeg napasti (2015)

    image
    Oskarovac Majkl Mur vraća se na veliki ekran sa ostvarenjem ”Koga sledećeg napasti?” – provokativnom i urnebesnom komedijom u kojoj Mur neće prezirati ni od čega...
  • Uz pomoć svojih prijatelja (2015)

    image
    Čovek u svojim srednjim tridesetim godinama ponovo procenjuje svoj život i prioritete nakon što je upoznao nekoga iz svoje prošlosti.
  • Nema problema (1984)

    image
    Direktor jednog preduzeća zapada u neprilike kada se ispostavi da radnicima ne mogu da budu plaćeni lični dohoci.Šta da se radi kad su milijarde otišle na...
  • Explorer: The Last Tepui (2022)

    image
    Follows elite climber Alex Honnold and a world-class climbing team on a grueling mission deep in the Amazon jungle.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.