Ocena: 5.6/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(25 glasova)

SADRžAJ

Biografski film o ikoni koju su obožavali milijuni i koje je bila najslavnija žena na svijetu i najomiljenija princeza u povijesti britanske monarhije, Diani, princezi srca. Istinita i intrigantna ljubavna priča prikazuje kako je sreća koju je pronašla u osobnom životu pomogla Diani da zablista u svojoj ulozi značajne međunarodne humanitarne aktivistice tijekom posljednjih nekoliko godina života, nakon što se odvojila od kraljevske obitelji te rasvjetljava dosad nepoznate okolnosti koje su dovele do tragičnog završetka.

Slike

DajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajanaDajana

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Radioaktivno (2019)

    image
    Dobitnica Oskara Rozamund Pajk u ulozi naučnice Meri Sklodovski Kiri, prve žene dobitnice Nobelove nagrade.
  • Grejs:Princeza Od Monaka (2014)

    image
    Na vrhu popularnosti 1956. g., Grajs Keli (Nicole Kidman) napustila je karijeru holivudske glumice i udala se za princa Renijea od Monaka (Tim Roth). Šest godina...
  • Teorija Svega (2014)

    image
    Edi Redmejn i Felisiti Džouns glume u ovoj izuzetnoj priči o jednom od najvećih živih umova, čuvenom astrofizičaru Stivenu Hokingu, koji se zaljubio u koleginicu...
  • Manolete (2008)

    image
    Priča prati život i ljubavnu aferu španskog toreadora Manoleta sa glumicom Lupe Sino pre nego što je izboden na smrt od strane bika u areni.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.