SADRžAJ

Tae-suk je lutalica koji upada u tuđe domove u odsustvu njihovih vlasnika, upadajući tako i u njihove živote. Provodi noć ili dan u svakoj kući, odužujući se vlasniku za "gostoprimstvo" tako što opere veš ili obavi sitne popravke. Njegov život se menja nakon ulaska u vilu bogatog biznismena. U njoj, on otkriva da nije sam - Sun-hva, bivši model, krije se u svojoj sobi, sa modricama po licu i telu. Kada se njen nasilni muž vrati, Tae-suk je odvodi sa sobom i njih dvoje počinju da žive svoj sablasni život u tuđim, praznim kućama.

Slike

ProvalnikProvalnikProvalnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Terminus paradis (1998)

    image
    Priča o dvoje ljudi koji se zaljubljuju, ali ona je već obećana drugom, a on odlazi služiti vojsku.
  • Ostani uz mene (2013)

    image
    Priča o odmetniku Bobu Muldoonu (Casey Affleck) koji beži iz zatvora i po celom Teksasu traži svoju suprugu Ruth (Rooney Mara) i ćerku koju nikad nije upoznao...
  • Baster (1988)

    image
    Zasnovan na priči o Ronaldu Christopheru "Busteru" Edwardsu (Phil Collins), jednom od lopova koji su učestvovali u "Velikoj pljački voza" iz 1963. godine.
  • Oko javnosti (1992)

    image
    Radnja se događa u New Yorku, 1942. gde Leon Bernstein zvan The Great Bernzini (J. Pesci) radi kao slobodni fotograf za čije se fotografije sa mesta zločina...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.