poster

Nerešena igra

Whole Lotta Sole (2011)

komedija, drama, kriminalistički | Ujedinjeno kraljevstvo
Režiser: Terry George
CineStar Comedy | 8.5.24. | 19:10

Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(4 glasova)

SADRžAJ

U uspavanom kutku Belfasta nalaze se antikviteti Magvajer koje u bratovom odsustvu vodi Bostonac DŽO MAGVAJER (Brendan Frejzer). Džo se skriva od svoje bezumno ljubomorne bivše žene i njenog oca, šefa mafije. Sprijateljio se s lepom SOFI (Jaja Dakosta), izbeglicom iz Etiopije koja radi u blizini. Džo je primetio da se odnedavno neko mota oko antikvarijata i boji se da su ga otkrili. Radi se o mladom DŽIMBU (Marti Makan), ali on nije povezan s njegovom osvetoljubivom rodbinom, već ga zanima drugi aspekt Džoovog života - veruje da je on njegov davno izgubljeni otac koji je imao letnju avanturu s njegovom pokojnom majkom koju je ostavio kad je ostala trudna. Ali Džimba ne zaokuplja samo njegova ogorčenost prema Džou - duguje novac vlasniku lokalne kockarnice MED DOG FLINU (Dejvid O’Hara) i ne želi da mu ga vrati, pa Flin zapreti da će mu oduzeti sina.

Slike

Nerešena igraNerešena igraNerešena igraNerešena igraNerešena igraNerešena igra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zaoka (1973)

    image
    Huker i Gondorf okupljaju najbolje moguće spletkaroše i prevarante da bi osvetili Lutera.
  • Noć i grad (1992)

    image
    Hari Fabijan (Robert DeNiro) je ne odveć uspešni advokat čija su specijalnost tužbe i nagodbe. Ljubaka se s konobaricom Helen Naseros (Jessica Lange), ženom...
  • Američki psiho (2000)

    image
    Patrik Bateman je uspešan poslovni čovek. U slobodno vreme, bez ikakvog posebnog razloga ubija ljude sa kojima dolazi u kontakt.
  • U mrtvom uglu (2018)

    image
    Dva prijatelja David Digs i Rafael Kasal su scenariste i glavni likovi u ovoj zabavnoj priči o prijateljstvu i različitosti. Kolin (David Digs) mora da izdrži još...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.