Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 7/10

SADRžAJ

Džonatan se umorio od dosadnog života u svom klanu galebova. Radije bi eksperimentisao s novim, odvažnijim tehnikama letenja. Pošto se ne uklapa, stariji ga izbacuju iz klana. On odlazi da istraži svet iza horizonta.
Hal Bartlet je koscenarista i reditelj ovog filmskog kurioziteta, zasnovanog na čuvenoj basni Ričarda Baha, za koji je muziku radio Nil Dajmond. Priča počinje dok jato galebova kljuca riblje glave koje je na površinu izbacio brod. Jedan od galebova, Džonatan, radije bi ostavio život kljucanja po smeću i obišao ceo svet. Džonatan napušta jato i leti oko sveta. Putuje toliko daleko da stiže do ptičjeg raja, gde upoznaje Morina. Morin ga upoznaje sa novim iskustvima, i Džonatan se vraća jatu da im ispriča novosti. Ostali galebovi ga ismevaju, ali počinju da obraćaju pažnju na njega kad izleči galeba koji je umirao. Celo jato ga pozdravlja kao „sina velikog galeba“.

Slike

Galeb Džonatan LivingstonGaleb Džonatan LivingstonGaleb Džonatan LivingstonGaleb Džonatan LivingstonGaleb Džonatan LivingstonGaleb Džonatan LivingstonGaleb Džonatan LivingstonGaleb Džonatan Livingston

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nežni Ben 2 Crno zlato (2003)

    image
    Budući da su njegovi roditelji proglašeni nestalima u džungli, dečak Mark (R. McClendon) još uvek se nalazi kod svog ujaka Jacka (D. Cain), rendžera zaljubljenog...
  • Zemrat që nuk plaken (1977)

    image
  • Nxënësit e klasës sime (1984)

    image
    The life of high school friends and the struggle they handle during their time as teenagers.
  • Rruga e lirisë (1983)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.