SADRžAJ

Ostavljajući svoje umetničke ambicije, nežni Philip Carey upisuje se u medicinsku školu i zaljubljuje u konobaricu Mildred Rogers. Ona ga odbije i pobegne sa prodavcem. Uskoro se vraća, neudata i trudna. Philip joj nađe stan i njih se dvoje odlučuju venčati. Međutim, Mildred ponovo pobegne i to sa studentom medicine. Philip je ponovo prima nazad kada se vrati zajedno sa svojim detetom. Ona mu uništi stan i zapali sve što je imao čime bi mogao platiti školarinu. Philip nađe posao kao prodavac, operiše nogu, dobije nasledstvo, pa se vrati u školu gde saznaje kako Mildred umire.

Slike

Robovi osećanja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dušo, unutra je hladno (2021)

    image
    Turistička agentica Hannah umjesto u tropske krajeve odlazi u Ledeni hotel u Kanadi i ubrzo shvaća da je donijela pravu odluku.
  • Nevjera (1953)

    image
    Dolazeći u iskušenje da ubije Nika, zbog svoje ljubavi prema Anici, Ivo i ne zna da mu je vanbračni sin. Osvetu, međutim, izvršava Ivova majka Jela.
  • Genijalni mladi um (2014)

    image
    U svijetu kojeg je teško shvatiti, Nathan se bori ne bi li se povezao s onima oko njega- ponajviše s voljenom majkom- no nalazi utjehu u brojkama. Kada padne pod...
  • Forest Gamp (FORREST GUMP) (1994)

    image
    Forest Gamp je čovek niske inteligencije. Bez obzira na to, on ima divan život i svedok je brojnih istorijskih momenata iz druge polovine 20. veka. Bez imalo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.