SADRžAJ

Nekada čuveni slikar, Lars Olafsen, koji ne može da slika usled nedostatka inspiracije, prihvata posao profesora u maloj umetničkoj školi u istočnom Ontariju i pronalazi inspiraciju u prijateljstvu sa kanibalom mesečarem.
Lars Olafsen, nekadašnja mlada nada sveta umetnosti, polako tone u svet zaboravljenih umetnika. Roni, dugogodišnji diler njegovih umetnina, postaje ostareli kicoš koji očajnički želi da mu se vrati njegov izvor prihoda. Ali Lars odbija da slika. Njegova kreativnost plaća preveliku cenu – inspirišu ga masakri – krv, utroba i udovi. Nimalo iznenađujuće, ovo je dovelo do užasnog sloma u prošlosti. Međutim, Roni, željan novca, uspeva da ugovori Larsu posao u umetničkoj školi u Koda Lejku, malom kanadskom gradu usred nedođije. To je „terapeutska“ mera za Larsa – način da pobedi svoju potrebu da slika u „bezbednosti“ povlačenja na selo... Tako će i biti sve dok čudak iz komšiluka, Edi, ne uđe u njegov život. Dok se njihov odnos razvija, Lars otkriva Edijevu mračnu i divlju tajnu, i biva rastrzan između obaveze prema svom prijatelju i obaveze prema svojoj umetnosti.

Slike

Edi, kanibal mesečar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Neki to vole sirovo (2021)

    image
    Vensan i Sofi su mesari čiji posao i brak propadaju. Ali jednog dana će se njihovi životi zauvek promeniti kada Vensan slučajno ubije veganskog aktivistu koji je...
  • Zmija iz Komptona (2018)

    image
    Rep grupa na pragu potpisivanja prvog ugovora za ploču postaje jedina nada grada u borbi protiv džinovskog zmijskog mutanta.
  • Vampirice (2012)

    image
    Dve vampirice u današnjem Njujorku suočavaju se sa zastrašujućim ljubavnim mogućnostima.
  • Tripozno (2020)

    image
    Sedamnaestogodišnja Mili Kesler pokušava da preživi krvožedne holove srednje škole u Blisfildu i okrutnost ekipe popularnih učenika. Ali, kada postane najnovija...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.