poster

Istim putem se ne vracaj

Istim putem se ne vraćaj (1965)

drama | Jugoslavija
Režiser: Jože Babič

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(9 glasova)

SADRžAJ

Nostalgija za svojom obitelji i domom, alkohol, galama, nogomet, problematični odnosi sa Slovenkinjama i podrugljivi stavovi od strane radnika koji su "pravi" Slovenci... Neke su od neprilika s kojima će se susresti sezonski radnici s juga Jugoslavije u Sloveniji. Je li nacionalnost odlučujući faktor koji određuje tko je kome brat, a tko neprijatelj?

Slike

Istim putem se ne vracaj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najbolje godine (2020)

    image
    Priča o Italiji, od osamdesetih godina do danas, ispričana kroz živote četiri prijatelja, kroz 40 godina njihovih ljubavi, traganja, uspjeha i neuspjeha.
  • Izneverena u sedamnaestoj (2011)

    image
    Majka 17-ogodišnje Leksi uzima pravdu u svoje ruke i zaklinje se da će naći počinioce i kazniti ih, jer su njenoj ćerki uništili život. Mišel Ros je oduševljena...
  • Savamala (1982)

    image
    U Savamali živi osamnaestogodišnji mladić, u ozloglašenom kraju Beograda. U uzburkanom ambijentu Savamale sukobljavaju se različite strasti, a naslućuje se da su...
  • Kavez (1985)

    image
    Priča o strastvenoj vezi dvoje ljudi koji se sreću nakon 15 godina...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.