SADRžAJ

The experimental submarine Siren 1, designed by Wick Hayes, is missing. Complicated by the addition of Wick's estranged wife Nina to the rescue team, the tension mounts as the Siren 2 dives deeper than any sub to find out what happened to Siren 1 in the rift.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Doom: Uništenje (2019)

    image
    Marinci UAC-a bore se za opstanak na Marsu, boreći se protiv demona, oslobođenih kroz drevna teleportacijska vrata, koji prijete životu na Zemlji.
  • Najmračniji sat (2011)

    image
    Dvojica prijatelja, programera, dolaze u Moskvu da bi plasirali aplikaciju koju su osmislili. Međutim, stvari ne idu onako kako su zamislili. Programerima Šonu i...
  • Planinski ubica (2011)

    image
    Ekspedicija u kojoj se nalazi sin milijardera Voltera Bartona nestaje u pokušaju da osvoji vrhove planine Gangkhar Puensum u Butanu. Barton okuplja spasilačku...
  • Megalodon (2018)

    image
    Grupa naučnika koji istražuju Marijanski rov susreće se sa najvećim morskim predatorom koji je ikada postojao - Megalodonom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.