poster

Akvamen i izgubljeno kraljevstvo

Aquaman and the Lost Kingdom (2023)

akcija, fantazija, SF, avanturistički | SAD, Ujedinjeno kraljevstvo, Kanada, Australija, Island
Režiser: James Wan

Gdje gledati
U bioskopu od 20.12.23.
Cineplexx
Ocena: 5.7/10
Ocena korisnika: 7/10

SADRžAJ

Nakon što Akvamena nije uspeo pobijediti prvi put, Crni Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom smrti svog oca, neće se zaustaviti ni pred čim dok ga jednom zauvijek ne svlada. Ovaj put Crni Manta je snažniji nego ikada, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobijedio, Akvamen će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi se udružili. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili porodicu, kao i svijet, od nepovratnog uništenja.

Slike

Akvamen i izgubljeno kraljevstvoAkvamen i izgubljeno kraljevstvoAkvamen i izgubljeno kraljevstvoAkvamen i izgubljeno kraljevstvoAkvamen i izgubljeno kraljevstvoAkvamen i izgubljeno kraljevstvoAkvamen i izgubljeno kraljevstvoAkvamen i izgubljeno kraljevstvoAkvamen i izgubljeno kraljevstvo

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.