Ocena: 7.8/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Roko i Boris se spremaju opljačkati kuću u predgrađu. Dok se Boris čini potpuno spremnim za akciju koju pripremaju, Roko je uznemiren i nesiguran. Pozvone na vrata, praveći se da im se auto pokvario i da trebaju pomoć, a vrata im, na njihovo veliko iznenađenje, otvori svećenik. U kratkom vremenu koje slijedi, svećenik će otkriti da možda i nije tako dobro biti dobar, a prijateljstvo Roka i Borisa će se po prvi puta naći na kušnji.

Slike

Ništa osobno

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Indián (2016)

    image
    During the decades of communism in Eastern Europe, many kids wanted to be American Indians. Kids were amazed by novels as well as comics and western films. For...
  • Univitellin (2016)

    image
    Marseille, today. Aminata works as a hairdresser in an Afro hairdressing salon, Badara works as mechanic. When they meet, their love story will change their lives.
  • Grad ubistva (2015)

    image
    Najmračnije tajne malog grada počinju izlaziti na videlo nakon što je mlada ćerka lokalnog političara pronađena mrtva.
  • 400 udaraca (1959)

    image
    Prvobitno, kritičar Fransoa Trifo za svoj rediteljski debi crpi inspiraciju iz svog problematičnog detinjstva. U filmu “400 udaraca”, Žan Pjer Leod igra Antoana...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.