SADRžAJ

Pospani grad Vizli mogao bi biti bilo koji mali grad u Americi - pomalo staromodan, naseljen prijateljski nastrojenim ljudima koji ne guraju nos u tuđe poslove. Ali ispod površinskoga šarma raste nešto nepoznato i zlo. Izgleda da niko ne primećuje da su telefonske veze blokirane ili da je jedan od najbogatijih stanovnika, Grant Grant, počeo čudno da se ponaša. Ali kada neko ubije skoro svu stoku i kada nestane mlada devojka, šerif Bil Pardi i njegova ekipa, kojoj pomaže Grantova žena Starla, otkrivaju mračnu silu koja opseda njihov grad i suočavaju se s bićem starijim od samoga vremena, koja želi da progutaju sav život na Zemlji.

Slike

GmizavciGmizavci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zmija iz Komptona (2018)

    image
    Rep grupa na pragu potpisivanja prvog ugovora za ploču postaje jedina nada grada u borbi protiv džinovskog zmijskog mutanta.
  • Noć kometa (1984)

    image
    Ceo svet je u iščekivanju spektakularne kiše kometa. Iako se svi spremaju za ovaj senzacionalan prizor, Redžinu to baš ne opterećuje previše. Sledećeg jutra se...
  • Super (2010)

    image
    I mada nije u dobroj kondiciji i da uopšte ne poznaje borilačke veštine, Frenk odlučuje da zaustavi zločine...
  • Vivarium (2019)

    image
    Tražeći savršen dom mladi par biva zarobljen u misterioznom lavirintu - kvartu identičnih kuća.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.