SADRžAJ

Kvinsi i Monika su takmaci iz detinjstva i talentovani sportisti koji imaju simpatije za košarku i jedno za drugo. Dok svako od njih sanja da se takmiči u profesionalnom sportu, pre svega moraju da prevaziđu lične prepreke.
Kvinsi i Monika koji su bili komšije kao deca, zaljubljuju se kao tinejdžeri i otkrivaju da dele isto interesovanje za košarku. Njihove individualne sposobnosti u sportu vode ih prema drugačijim karijerama u srednjoj školi i na koledžu i par mora da se bori da održi vezu jureći uspeh u profesionalnom sportu.

Slike

Ljubav i košarkaLjubav i košarkaLjubav i košarkaLjubav i košarka

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Talasi (2019)

    image
    Radnja ovog filma je podeljena na dva dela i smeštena je na jug Floride. U prvom delu pratimo Tajlera, srednjoškolca koji podnosi fizičku bol i psihički stres u...
  • Prljava igra (2008)

    image
    Dobitnici Oskara, Džordž Kluni i Rene Zelveger sreću se u ovoj vatrenoj romantičnoj komediji smeštenoj u vreme početaka profesionalne lige u američkom fudbalu,...
  • Uzdah (2017)

    image
    Nakon što se zainteresovao za surfovanje, tinejdžer i njegov prijatelj sklapaju neobično prijateljstvo sa starijim surferom.
  • Njeriu i mirë (1983)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.