SADRžAJ

Sara je bogati i slavni pisac kriminalističkih romana i vezana je za invalidsku stolicu. Veče svog rođendana ona proslavlja sa svojim mužem i sestrom u starovremskom restoranu gde stvari i nisu onakve kakvim se čine...
Pozivnica na večeru sa ubistvom. Sara je slavan i bogat pisac kriminalističkih romana, koja je bolesna i prinuđena da živi u invalidskim kolicima. Svoj rođendan proslavlja večerom sa svojim suprugom i mlađom sestrom. U otmenom starovremskom restoranu, gde stvari nisu kao što izgledaju, odigraće se dvostruka izdaja. U njegovom mračnom toaletu, otkriće se intimna istina o ovim likovima. Ironični film-noir, u maniru Hičkoka.

Slike

Krvava SaraKrvava SaraKrvava SaraKrvava SaraKrvava Sara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Swept Away (2019)

    image
    A challenge to our perception of how others navigate through the world.
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
  • Samo komšije (1919)

    image
    Dvojica susjeda odluče zajednički napraviti šupu u vrtu, ali...
  • Haven (2004)

    image
    Junaci ove priče često su neustrašivi. Da bi se priključili njima i uživali u ovom filmu, moraćete da se odvažite i sami postanete neustrašivi. Pakao u raju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.