SADRžAJ

Kako izgleda kada Luka Racić i Zoran Zarubica, dvojac koji stoji iza naziva "Buč Kesidi", odluče da produže zakupljeni termin u poznatom televizijskom studiju i spontanim koncertom onemoguće snimanje reklame "Yugodiskaća", najveće firme koja se bavi proizvodnjom disko kugli, publika može saznati u novom filmu naziva "Euforija uživo" čiji su idejni tvorci David Jovanović i Đorđe Kosić.
"Buč Kesidi", muzički dvojac koji je regionalnu scenu osvojio muzikom koja ima odrednice indi popa, indi roka i eletkropopa, 2019. godine je predstavio drugi studijski album "Euforija".
Publika će u filmskom ostvarenju "Euforija uživo" imati priliku da vidi šta se dogodilo tog dana u studiju i kako je izgledao njihov koncert iz "hiljadu devetsto šezdeset i neke".
Ovaj ekranizovani koncert sa interesantnim zapletom vraća nas u epohu 60-ih i 70-ih godina, a publika će moći da uživa u koncertnom izvođenju numera "Euforija", "Nema ljubavi u klubu", "Đuskanje ne pomaže", "Nedelja ujutru", "Tiho"... i drugih.

Slike

Buč KesidiBuč Kesidi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Koncert

    image
    Nastupi raznih izvođača iz oblasti muzike.
  • Glas, dirka, bas

    image
    "Glas, dirka, bass” - kratka emisija na televiziji Nova S, u kojoj ćete imati prilike da se upoznate sa džez pevačicom Milicom Janković, koja se pevanjem bavi od...
  • Toxic Pop

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Domaća izvorna muzika

    image
    Domaća izvorna muzika je jedna od najdražih TV emisija na BN muzičkom kanalu, koja predstavlja vrhunce izvorne muzike i kulture Balkana. Uz živahne i talentovane...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.