The Sweet Taste of Salted Bread and Undies

Pan de Salawal (2018)

Režiser: Che Espiritu

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 7.5/10

SADRžAJ

A special little homeless girl travels about the Philippines curing the afflicted with her mysterious healing powers, until one day she befriends a sick old man who for some perplexing reason she is unable to cure. The unlikely pair are drawn to each other and their lives are forever changed by their unique friendship and magical journey together.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Začarana Ela (2004)

    image
    Moderna priča u kojoj mlada i lepa devojka Ela postaje žrtva prokletstva. Ona mora da se pokorava naredjenjima onih koji je okružuju. Pre nego što nastavi da živi...
  • Bebisiterski vodič za lov na čudovišta (2020)

    image
    Recruited by a secret society of babysitters, a high schooler battles the Boogeyman and his monsters when they nab the boy she's watching on Halloween.
  • Vampirski pas (2012)

    image
    Ejs je isti kao i bilo koji novajlija u školi, sve dok mu ne stigne pas Feng, kojeg je poslao deda iz Transilvanije, a koji je preminuo u 96. godini.
  • Hotel Transilvanija (2012)

    image
    Dobro došli u hotel Transilvanija, Drakulino ekskluzivno odmaralište sa pet zvezdica, u kom čudovišta i njihove porodice mogu slobodno da žive, jer nema ljudi da...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.