poster

Ernest Hemingvej: Četiri venčanja i sahrana

Ernest Hemingway, quatre mariages et un enterrement (2021)

Režiser: Virginie Linhart

Ocena: 7.1/10

SADRžAJ

Portret zaljubljenog Ernesta Hemingveja tera nas da uronimo u intimu čoveka umnogome složenijeg od slike koju je odavao.
Otkrićemo odnos pisca sa svakom od njegove četiri supruge, koje su bile odraz jednog vremena i mesta tokom autorovog života, što će nam omogućiti da ponovo čitamo njegova dela iz drugačije perspektive. Plovićemo između boemskog Pariza 1920-ih i Floride iz 1930-ih, zatim nazad u Evropu tokom Drugog svetskog rata pre nego što pisac otkrije Kubu u 1950-im. Naša priča se završava u Ajdahu, u Americi, gde je Ernest Hemingvej odlučio da se ubije u 61. godini.

Slike

Ernest Hemingvej: Četiri venčanja i sahranaErnest Hemingvej: Četiri venčanja i sahranaErnest Hemingvej: Četiri venčanja i sahranaErnest Hemingvej: Četiri venčanja i sahranaErnest Hemingvej: Četiri venčanja i sahranaErnest Hemingvej: Četiri venčanja i sahrana

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.