poster

Bez signala

Unplugging (2022)

CineStar TV | 24.5.24. | 20:15

Ocena: 4.4/10
Ocena korisnika: 5.8/10
(4 glasova)

SADRžAJ

Mislite da je rustikalni odmor bez mobilne usluge, interneta ili društvenih medija romantičan način da popravite svoj brak i seksualni život? Razmislite ponovo. Upoznajte Dana i Dženin Deverson. Jedina varnica u njihovoj spavaćoj sobi je iz zidne utičnice. Najbolji prijatelj njihove ćerke je njen iPad. Dan više neće izdržati i planira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu. Bez dece, bez telefona, bez društvenih medija, samo čist vazduh i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofalno sa nezemaljskim susretima, jakim jestivim namirnicama, mrzovoljnim meštanima i dosadnim jednookim psom. Bez GPS-a koji bi ih vodio ili društvenih medija koji bi sprečili njihovu dosadu, Den i Dženin su primorani da se ponovo povežu jedno sa drugim. Može li "digitalna detoksikacija" zaista spasiti njihov brak i razum?

Slike

Bez signalaBez signalaBez signalaBez signalaBez signalaBez signalaBez signala

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zajedno sami (2022)

    image
    Radnja filma smeštena je u današnje vreme. To je zatvorena karantinska ljubavna priča koja prati Džun, napetu ženu u tridesetim koja živi u Njujorku. Priča...
  • Loše obrazovanje Film (2015)

    image
    Mr Wickers and his class go on one final school trip after they finish their GCSEs.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.