Ocena: 5.3/10
Ocena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Na 150. godišnjicu omiljenog klasika, savremeni pogled na priču o malim ženama inspiriše novu generaciju da sanja sa svojim majkama, sestrama i prijateljima.
Od devojčica koje se igraju na tavanu do žena sa ispunjenim životima, sestre Marč - Meg, Džo, Bet i Ejmi - zaklele su se da će uvek biti tu jedna za drugu. Ali odrastanje ponekad znači i razdvajanje.
Sa željom da postane pisac, Džo odlazi u Njujork rešena da objavi roman, ali je njen urednik izaziva da piše o nečem interesantnijem - o svojoj porodici.
Kada tragedija vrati sestre kući, držanje zajedno dobija novo značenje. Džo teši svoju bolesnu sestru, a Bet želi samo jedno: priču.
Džo zna jednu savršenu… iz srca.

Slike

Male žene

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Nxënësit e klasës sime (1984)

    image
    The life of high school friends and the struggle they handle during their time as teenagers.
  • Nežni Ben 2 Crno zlato (2003)

    image
    Budući da su njegovi roditelji proglašeni nestalima u džungli, dečak Mark (R. McClendon) još uvek se nalazi kod svog ujaka Jacka (D. Cain), rendžera zaljubljenog...
  • Zemrat që nuk plaken (1977)

    image
  • Protiv Kinga (1974)

    image
    Deca malog grada skupljaju novac za čamac, koji im neprestano oduzima siledžija. Ne znajući kako da mu se odupru, u prispelom bolesnom skitnici, nekadašnjem...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.