poster

The Plagues of Breslau

The Plagues of Breslau (2018)

Režiser: Patryk Vega

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 5.9/10

SADRžAJ

Every day at 6 pm a serial killer kills another person. Police officer Helena Rus thinks the killings are done by one man only and decides to reveal the killer's identity by getting back in 18th century history of the city.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Klopka za inspektora Kalahana (1973)

    image
    Glumac Mič Rajan igra jednog od likova koji ginu za vreme filma. Na dan kada je trebalo da snimi scenu u kojoj umire, Rajan se razboleo. Doneo je potvrdu od...
  • Prljavi Hari: Kolo smrti (1988)

    image
    Uprkos protestima građana koji su smatrali da Prljavi Hari nije dobar “simbol San Franciska”, ekipa filma je, ipak, od gradskih vlasti dobila dozvolu za snimanje.
  • Međunarodna zavera (2009)

    image
    U ovom akcionom trileru, Klajv Oven tumači lik Luisa Salindžera, agenta Interpola, koji se udružuje sa američkim obaveštajcem kako bi razotkrio moćnu ulogu...
  • Moćni Kvin (1989)

    image
    Kvin je policajac. Njegov prijatelj iz detinjstva umešan je u ubistvo. Kvin odlučuje da istraži taj zločin i proba da oslobodi prijatelja odgovornosti.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.