poster

Pelé

Pelé (2021)

dokumentarni, sportski, biografski | Ujedinjeno kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 7.0/10

SADRžAJ

Against the backdrop of a turbulent era in Brazil, this documentary captures Pelé's extraordinary path from breakthrough talent to national hero. Mixing rare archival footage and exclusive interviews, this documentary celebrates the legendary Brazilian footballer who personified football as art.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bliže ivici (2011)

    image
    Dugometražni dokumentarni film o moto-trkama i neobičnoj vezi između vozača i mašine. Priča o slobodi izbora, snagi ljudskog duha i volji da pobedi.
  • Pravila Serengetija (2018)

    image
    Pridružite nam se u putovanju kroz vreme, sa naučnicima koji dolaze do neverovatnih otkrića koja će promeniti način na koji posmatramo prirodu i ekologiju.
  • Azzurri: Road to Wembley (2021)

    image
    A docu-film that traces the victorious ride of Mancini's Azzurri, from the debut match to the final against England. A troupe lived with the Azzurri for a month,...
  • Plesač (2016)

    image
    Ukrajinski „nevaljali baletan Sergej Polunjin, postao je najmlađi direktor Londonskog kraljevskog baleta sa 19 godina. Ali dve godine kasnije - na vrhuncu uspeha...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.