poster

The Screaming Skull

The Screaming Skull (1958)

Režiser: Alex Nicol

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 3.8/10

SADRžAJ

Newlyweds Eric and Jenni Whitlock retire to his desolate mansion, where Eric's first wife Marianne died from a mysterious freak accident. Jenni, who has a history of mental illness, begins to see strange things including a mysterious skull, which may or may not be a product of her imagination. Suspicion falls on Mickey, the estate's mentally challenged gardener, who was seemingly was very attached to his former mistress.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ne puštaj ga da uđe (2011)

    image
    Uputivši se u unutrašnjost, na godišnji odmor, Pejdž i Kalvin, su prisiljeni da povedu i Tristana, arogantnog gradskog trgovca kog je Kalvinova drska mlađa sestra...
  • Neka padne sneg (2020)

    image
    Odvojena od svog verenika pošto su krišom otišli da se spuste niz zabranjenu padinu, snouborderka Mija mora da se bori za život - ne samo protiv surove prirode,...
  • Proganjanje (1963)

    image
    Mladi oficir Napoleonove vojske, koji se slučajno odvojio od saboraca, prati misterioznu devojku do zamka starog Barona, koji krije veliku tajnu.
  • The Fog (1980)

    image
    Na stogodišnjicu gradića Antonio Bej, duhovi posade sa potopljenog broda "Elizabeth Dane" se vraćaju, ali i gusta magla koja ih je odvela u propast.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.