poster

Rapid Response Corpse 2

Rapid Response Corps 2: Nuclear Threat (2014)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.5/10

SADRžAJ

Hilarious comedy about a bunch of crazy private detectives who are trying to save the world from a nuclear disaster! Everything would be easier if there were not so many pretty Bulgarian girls who destract some of the agents, but sometimes help with fighting back. This is a second instalment of the Rapid Response Corps with the same characters from the first movie.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uterivač dugova (2018)

    image
    Frenč se bavi uterivanjem dugova za mafiju. Posao deluje poprilično lagano, sve dok ga jedan "klijent" ne uvuče u probleme dublje nego što je mogao očekivati.
  • Završna igra (2010)

    image
    Dolazi do borbe u podzemnom postrojenju između nekoliko grupa vladinih špijuna, nakon ubistva njihovog šefa.
  • Porodica bez kočnica (2016)

    image
    Porodica sa svojim dedom kreće na odmor, ali njihov novi auto ne može da se zaustavi i zbog toga moraju da izbegavaju stotinu automobila kako se ne bi sudarili s...
  • Špijuniraj muški (1996)

    image
    General Rankor preti da će uništiti svet projektilom koji krije u svojoj tajnoj bazi. Da bi ostvario svoj cilj, potreban mu je specijalni čip profesora Ukrinskog....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.