poster

Snakeman

The Snake King (2005)

komedija, fantazija, horor, SF, triler | Kanada, SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 2.9/10

SADRžAJ

Anthropologists deep in the Amazon uncover the remains of a man they come to determine was approximately 300-years old when he died. This leads to a second expedition to discover the reason behind his longevity, but there's a major problem in the form of an Amazonian tribe that guards the proverbial fountain of youth and the giant, five-headed snake they worship.

Slike

SnakemanSnakemanSnakemanSnakeman

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mrtvi ne umiru (2019)

    image
    Mirni gradić Centerville bori se sa zombi hordama nakon što mrtvi počnu da se dižu iz svojih grobova. Zaplet nastaje kada zemljina rotacija izađe iz svoje ose i...
  • Još si tu (2018)

    image
    Devet godina nakon apokaliptičkog događaja koji je ubio milione ljudi, svet progone duhovi. Roni (Tornova) prima preteću poruku s druge strane. Udružujući snage s...
  • Teror na ledenom putu (2011)

    image
    Dva samouverena vozača kamiona, pristaju da prevezu pošiljku eksploziva u udaljeni rudnik u kom je pronađenno praistorijsko čudovište.
  • Carstvo morskih pasa (2017)

    image
    Na Zemlji u budućnosti i s 98% površine ispod vode, gospodar rata koji zapovijeda vojskom morskih pasa suočava se s tajanstvenim protivnikom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.