SADRžAJ

Vibke, dreserka konja i usvojiteljka Nikoline, usvaja drugo dete, petogodišnju Raju. Kada devojčica pokaže nasilno i antisocijalno ponašanje, Vibke mora da odluči da li da je zadrži i time ugrozi Nikolininu bezbednost.
Vibke (Nina Hos) je dreserka konja i Nikolinina usvojiteljka. Njih dve su veoma bliske i žive idiličnim životom na selu. One zajedno planiraju da prošire porodicu usvajanjem devojčice po imenu Raja. Vibke i Nikolina putuju u njenu domovinu, Bugarsku, u nameri da je dovedu kući. Ubrzo nakon putovanja, Vibke saznaje da njena nova ćerka pati od poremećaja privrženosti i ne može da izgradi emocionalne odnose sa ljudima oko sebe – štaviše, počinje da pokazuje šokantno ponašanje i postaje sve agresivnija, tvrdeći da njeno ponašanje provocira zli duh. Nakon što specijalista objasni Vibke da će Raja imati probleme celog života i da ne oseća empatiju, Vibke mora da odluči da li da zadrži svoje novo dete i time ugrozi Nikolininu bezbednost.

Slike

Krv pelikanaKrv pelikanaKrv pelikanaKrv pelikanaKrv pelikanaKrv pelikanaKrv pelikanaKrv pelikana

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najbolje godine (2020)

    image
    Priča o Italiji, od osamdesetih godina do danas, ispričana kroz živote četiri prijatelja, kroz 40 godina njihovih ljubavi, traganja, uspjeha i neuspjeha.
  • Përse bie kjo daulle (1969)

    image
  • Vellčanstvenl Ambersonovl (2002)

    image
    Razmaženo derište, Džordž Amberson, užasnut je kada njegova majka, odnedavno udovica, obnovi vezu s imućnim Judžinom Morganom, koga je ostavila nekoliko decenija...
  • Izvan sistema (2019)

    image
    U divljoj potrazi za ljubavlju, neukrotiva energija devetogodišnje Beni dovodi njeno okruženje do očaja. (Systemsprenger, 2019.) Ona je mala, ali je i opasna. Gde...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.