poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 26

SYNOPSIS

“Bez kočnica” ovoga tjedna donosi reportažu o najvećem prokletstvu neodgovornih vozača. Alkohol svakodnevno odnosi živote na cestama. Ekipa emisije stoga istražuje kako alkohol utječe na organizam, zašto toliki vozači pijani sjedaju za volan i što učiniti protiv ove velike pošasti.
Tako mladi, a tako brzi i žestoki na dva kotača. Gledatelji imaju priliku upoznati najuspješnije klince koji se bave motokrosom u Hrvatskoj, a koji su u svojim kratkim karijerama već osvojili sve što se može osvojiti!
“Bez kočnica” donosi priču o ekstremnim oblicima javnoga prijevoza. Najzanimljivija, najluđa i najbrža rješenja za javni prijevoz budućnosti već su među nama i uskoro će biti spremna za upotrebu.
Brzi poput vjetra! Od nula do 200 ubrzaju za samo dvije sekunde, jure 190 na sat, a veliki su poput igračke. Ekipa emisije “Bez kočnica” predstavlja najbrže automobile na daljinsko upravljanje u Hrvatskoj.
Gledatelji ovoga tjedna imaju priliku i vidjeti kakva je to prava francuska ekstravagancija - Citroen je uranio i mjesec dana prije salona u Parizu javnosti predstavio svoj impresivni novi automobil.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Photos

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Internationales

    image
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Littoral

    image
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.