poster

Bez kočnica

Bez kočnica (2016)

Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 11

SYNOPSIS

Koliko je truda potrebno kako bi se dizajnirao jedan automobil i tko su ljudi koji stoje iza elegantnih i profinjenih oblika? Ekipa iz “Bez kočnica” za svoje je gledatelje otišla sve do Njemačke gdje se družila s dizajnerima koji su im otkrili male tajne svojeg zanimljivog posla!
Oni su brzi i žestoki, a obožavaju kada im gume škripe, a automobil se zanosi. Drift je sve popularnija sportska disciplina, pa su kamere “Bez kočnic”a posjetile natjecanje driftera kako bi pokazale što u ovom automobilskom sportu privlači natjecatelje i gledatelje.
U ovotjednome izdanju rubrike “Extreme” gostuje najskuplji i najbrži cestovni Porsche u povijesti. Po čemu je on najbolji i najekstremniji na svijetu, gledatelji mogu saznati u emisiji “Bez kočnica”.
Motociklisti su najugroženiji, ali i često i vrlo neodgovorni sudionici u prometu. “Bez kočnica” donosi nekoliko savjeta o tome što sve valja učiniti i što izbjegavati kako biste se na svoja dva kotača vozili što sigurnije.
U ovotjednome testu, „gost“ je jedan od najudobnijih automobila na svijetu. Zbog svojeg jedinstvenog ovjesa on jednostavno guta neravnine, a na duljim putovanjima oduševljava i njegov snažni dizelski motor sa 180 konja - Citroen C5.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Photos

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Entertainment News On 5

    image
    A daily round-up of showbiz news and gossip from around the world, focusing on celebrities, movies, music and entertainment.
  • Breaking Life

    image
    Series that explores the life of B-boys and B-girls from around the globe. From Senegal to India, France, Colombia and USA. This is a truly global project.
  • The Minute

    image
    A magazine show that takes a closer look into the world of sport.
  • Bike World

    image
    Bike World is the new magazine for all fans of the lifestyle on two wheels. Watch the latest tests of new two-wheelers, exciting reports from the hottest events...
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.