poster

Zdravlje na kvadrat

Zdravlje na kvadrat (2016)

Lifestyle, Magazine | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SEASON: 1

EPISODE: 94

SYNOPSIS

Osteoartritis kuka često nazivaju glavnim neprijateljem kvalitete života starije populacije. Riječ je o degenerativnoj bolesti zgloba kuka s upalnom komponentom. Koji su simptomi ove bolesti i kako ju liječiti, saznajte u Zdravlju na kvadrat.
Rashlađeni prostori vrlo su ugodan spas za vrijeme ljetnih vrućina, ali s klima uređajima treba postupati oprezno. Naime, razlika između vanjske i unutarnje temperature u pravilu ne bi trebala biti veća od sedam stupnjeva Celzija jer nagle izmjene temperature također imaju štetne posljedice na zdravlje čovjeka.
Toplinski udar ozbiljno je i životno ugrožavajuće stanje. Ono se ne smije shvatiti olako, a posebno bi oprezne trebale biti starije osobe i djeca i to zato što imaju oslabljen sustav termoregulacije u tijelu pa su stoga pod većim rizikom. Ekipa Zdravlja na kvarat otišla je u Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar po savjete kako postupiti u slučaju toplinskog udara.
Kupajući se u moru, sigurno ste nekada primijetili da ranice na vašem tijelu brže zacjeljuju. To se može zahvaliti antiseptičkom djelovanju morske vode, a njezino djelovanje najučinkovitijim se pokazalo kod reumatskih bolesti i stanja nakon različitih prijeloma. Zašto morsku vodu zovu ljekovitom zna liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.

Photos

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
  • Internationales

    image
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Littoral

    image
  • Falò

    image
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.