poster

Financijalac: Članstvo u komori

Financijalac (2016)

News | Croatia

Where to watch
Show not available in country

SYNOPSIS

Matematičar Toni Milun provjerio je koliko su poduzetnici i obrtnici zadovoljni uslugama koje dobivaju u zamjenu za mjesečnu članarinu u svojim komorama. Milun je također pred pločom pojasnio kako se te članarine računaju i koliko, u usporedbi s njima, mjesečno od plaća izdvajaju liječnici, socijalni radnici i medicinske sestre kao članovi strukovnih komora. Poznati matematičar razgovarao je i sa sugovornicima koji su protiv obveznog članstva u komorama tvrdeći kako bi ono trebalo biti dobrovoljno.

Host: Toni Milun

Photos

Financijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komoriFinancijalac: Članstvo u komori

Reviews


No reviews

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.