poster

Grander Musashi

GRANDER MUSASHI 2 (1998)

Director: Takayoshi Suzuki

Where to watch
Show not available in country
User rating: 4/10

SEASON: 2

EPISODE: 1

SYNOPSIS

Musashi Kazama i njegovo dvoje prijatelja, Mio i Suguru, nastavljaju putovanje širom svijeta u potrazi za sedam tajanstvenih fantastičnih predmeta od davnine poznatih kao sedam legendarnih varalica. To su ribičke varalice koje imaju čudesne moći. Prema legendi, te varalice onome koji ih pronađe mogu dati snagu stvaranja svijeta i upravljanja njime.
Na nesreću, Musashi otkriva da u toj potrazi mora odmjeriti snage s drugi ribičima koji su također krenuli u lov na legendarne varalice.
MITSKI GIGA-MAČ, ZAŠTITNIK PROLAZA
Musahi želi postati najveći svjetski majstor u ribolovu i vjeruje da će to postati ako uspije pronaći sedam legendarnih varalica. Legendarna varalica može postati đavolja ili zla varalica koja kontrolira svijet ako je se dočepa netko zla srca. Potomak nindža, Masatsugu, kojeg je Musahsi sreo u tajnom centru za obuku, dobacuje Musashiju izazov te i sam kreće u lov na legendarne varalice.

Photos

Grander MusashiGrander MusashiGrander MusashiGrander MusashiGrander MusashiGrander MusashiGrander MusashiGrander Musashi

Reviews


No reviews
RECOMMENDATIONS
TOP LISTS

TvProfil uses cookies to provide better user experience and functionality of the site. More information about cookies can be found here: privacy policy.